headerstreekproducten

Welkom in de Info Winkel Groene Hart!

In de Info Winkel Groene Hart kunt u allerlei producten kopen uit het Groene Hart, zoals heerlijke vruchtensappen, chutneys,  chocolade, honing, bier, mosterd en confitures. Daarnaast zijn er ook ambachtelijke en biologische streekproducten verkrijgbaar. Tevens zijn er boeken en tijdschriften te koop die allerlei aspecten van het Groene Hart belichten, zoals de historie, de Oude Hollandse Waterlinie, natuur en landschap, kookboeken en wandel- en fietsroutes. Er is een uitgebreid assortiment aan fiets- en  wandelkaarten, stadsplattegronden en wegenkaarten. Daarnaast worden er VVV-bonnen, ansichtkaarten, cadeaupakketten, souvenirs en sieraden verkocht.

In de Info Winkel Groene Hart, gevestigd in de Regiobibliotheek De Beuk aan de Meulmansweg, worden de bezoekers gastvrij ontvangen en geïnformeerd over wat er in de stad en de nabije omgeving te zien en te doen is. U kunt in de winkel terecht voor inlichtingen over Woerden, wandelen, fietsen, varen, uitjes, evenementen en bezienswaardigheden.
Info Winkel Groene Hart
Meulmansweg 27
3441 AT  Woerden
tel. 0348-483474
winkel@groenehart.info
Geopend ma 14-17 uur, di-wo-do-vr-za 10-17 uur


In de Info Winkel Groene Hart valt onder de Stichting Groene Hart.
De Stichting wil de bescherming en het duurzame behoud van de cultuur-, landschaps- en milieuwaarden van het Groene Hart in stand houden en bevorderen en waar mogelijk met zo concreet mogelijke activiteiten realiseren.

 

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop